Orienteerumiskoolitus 05-06.juuni 2010

Lääne-Eesti Vabatahtliku Reservpäästerühma koerterühm korraldab 5. – 6. juunil Perakülas orienteerumislaagri. Kavas on õppida kasutama kaarti ja kompassi ning orienteeruda ka GPS-i abil. Ootame laagrisse ka teisi meie reservpäästerühma liikmeid ja huvilisi. Osavõtutasu 200.- sisaldab toitlustust 4x ja orienteerumiskaartide maksumust. Kaasas peaksid olema magamistarbed (telk, magamiskott, matt), toidunõud ja ilmale vastav riietus. Teoreetilisele õppele järgneb kohe ka praktika metsas. Osavõtusoovist teatada e-maili teel ain.laurits@gmail.com hiljemalt 30. maiks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>