Alguses…

9. novembril 2009. aastal kogunes seltskond inimesi, kes olid valmis andma enda aega ja oskuseid selleks, et aidata seal, kus abi vaja on. Kuulasime Päästekeskuse esindaja ülevaadet olukorrast ja vajadustest, tutvusime peamiselt Tallinnas ja Harjumaal tegutseva Vabatahtliku Reservpäästerühma tegevusega ja otsustasime midagi analoogset teha. Teha selleks, et vajadusel aidata.

16. novembril toimus ka ametlik asutamiskoosolek ja juhatuse valimine. Samuti esitasime avalduse registrisse kandmiseks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>